Onvoorstelbaar maar waar, ik ben in juni 2015 gediagnosticeerd met een adenocarcinoom in mijn endeldarm/rectum. Gelijk in augustus is de tumor succesvol weggehaald middels een kleine operatie, met behoud van mijn endeldarm. Op zich ging het al die tijd goed, zonder chemo en zonder bestraling. Ik voelde mij fit en gezond.

Helaas kwam in oktober 2017 de tumor weer terug, op dezelfde plek en zat het ook achter de endeldarmwand en in mijn bekkenbodemspier. In februari 2018 zijn er uitzaaiingen in de lymfe geconstateerd.

Op dit moment is er alleen nog maar een palliatieve zorg voor mij beschikbaar in Nederland.
Omdat ik nog nooit eerder bestraald ben of chemokuur heb gehad, is een immunotherapie of hyperthermie-behandeling in Nederland niet mogelijk, dit hebben we van 2 professoren in het Erasmus Ziekenhuis gehoord.

Dit in tegenstelling tot Duitsland, waar ze een 3-sporenbehandeling kunnen toepassen.
Het is in ieder geval een behandeling die veel meer bij mij past en mijn manier van leven.

Ik ga minimaal voor kwaliteit èn verlenging van mijn leven, maar uiteraard zou genezing het mooiste zijn!

Deze behandeling moet nu echt zo snel mogelijk van start gaan. Dus ik heb jouw hulp hierbij nodig!
Deze 3-sporenbehandeling biedt zowel immuno- en chemotherapie aan, gecombineerd met hyperthermie (het lichaam verhitten tot ong. 42 - 43˚C) en aangevuld met diverse supplementen met zeer hoge doseringen die intraveneus worden toegediend. Denk aan vitamine c, kurkuma en nog veel meer. Aan de ene kant worden de kankercellen kapot gemaakt en aan de andere kant wordt het lichaam enorm ondersteund, zodat het de immuno-en chemotherapie beter aan kan.

Deze behandeling moet nu echt op korte termijn aanvangen en duurt ongeveer 3 tot 4 maanden. Ik moet 2x per week naar Rheine in Duitsland reizen. Gelukkig ligt Rheine niet heel ver weg, vanaf Maarssen is het 2 uur rijden.

Ik ben in maart jl. reeds begonnen met 1x per week erheen te gaan, om alvast een spiegel op te bouwen met de supplementen en om hyperthermie te ondergaan. Met de chemo- en immunotherapie zal ik eind maart/ begin april pas kunnen aanvangen, zodra de uitslag van de chemo-sensitivity-test bekend is. Deze test is nodig om te bepalen welke chemo wel of niet bij mijn soort kanker zal aanslaan. Ik hoop heel snel te kunnen starten, want ik voel dat de tijd dringt. Het is nu of nooit.

Deze behandeling in Duitsland kost heel veel geld, geld wat we niet op onze spaarrekening hebben staan. 

Er is minstens € 40.000,- nodig!
(dat bedrag is enkel voor de behandelingen, de reiskosten etc. zitten er niet bij inbegrepen).

Middels crowdfunding willen we dit bedrag ophalen en hopen dat jij met ons begaan bent en graag wilt bijdragen aan de behandelingen in Duitsland. Mocht je willen doneren als “Good Karma” klik dan graag hier.
We zijn tevens bezig met diverse initiatieven om geld in te zamelen voor de behandelingen. Meer hierover kun je hier lezen.