Hallo lieve mensen, mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Carol de Leeuw, in mei word ik 65 jaar, sommige mensen zullen mij misschien nog herinneren als zwemleraar in het vroegere BisonSport zwembad Maarssen, waar ik 20 jaar les heb gegeven. Ik geef als ontspanningstherapeut, weerbaarheid- en vitaliteitscoach al bijna 40 jaar lessen en trainingen in mijn trainingscentrum in Fazantenkamp: een centrum voor complementaire gezondheidszorg.
Ik ben al bijna 20 jaar samen met mijn lieve vrouw Beata, die ook haar Yoga-, massage, en coachingspraktijk in ons centrum heeft.

In mijn jonge jaren ben ik best veel en langdurig ziek geweest en was ik ook erg verlegen, maar door beoefening van Yoga, Jiu-Jitsu, Pentjak Silat, turnen, hardlopen en zwemmen, groeide ik daar praktisch helemaal overheen en bij het Korps Mariniers kon ik mij helemaal uitleven met hard trainen en werken.

Ik ben eigenlijk nog steeds een marinier in hart en nieren en de disciplines die ik daar heb opgedaan, gebruik ik nog steeds elke dag: samen uit, samen thuis, denk niet in problemen maar in oplossingen.

Van nature ben ik enthousiast en positief ingesteld en ik merk dat het mij nu ook helpt om krachtig, fit, vitaal en goed bezig te blijven, ondanks dat ik ziek ben. Mijn hoofdmotto die ik al bijna 40 jaar in mijn werk verkondig is: “beter worden is aandacht geven aan wat beter maakt!” en ik pas dit motto dagelijks op mezelf toe.

Naast lesgeven en trainen, wandelen in de natuur, zijn meditatie en kaligrafie een paar van de dingen die ik het liefste doe.
Ik ben een levensgenieter, ik houd van het leven, ik houd van Beata en wil in goede gezondheid samen met haar nog vele jaren doorbrengen! Samen werken en samen genieten. Daarnaast houdt onze poes Poezel ons ook lekker bezig ;-).

In mijn leven staat gezondheid en vitaliteit altijd hoog in het vaandel, dus geloof me als ik zeg dat ik nooit gedacht zou hebben op deze manier ooit weer in de media of het nieuws te komen. Zo zie je maar weer, dat deze ziekte iedereen kan overkomen. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik in mijn leven nog maar heel zelden hulp heb gevraagd, want ik ben meer een gever dan een ontvanger.

Hoewel ik mij gezien de omstandigheden op dit moment nog steeds goed voel, ben ik op een aantal gebieden nu toch wel aan het einde van mijn fysieke en financiële reserves gekomen en moet ik toegeven dat ik hier hulp bij nodig heb. Dus bij deze vraag ik jouw hulp. Klik hier om te zien hoe je dat kunt doen.

Volg de Leeuw ook via:

Facebook

Twitter

LinkedIn

YouTube

Samen sterk voor de Leeuw

Telefoon: 06-44060186,

E-mail: namaste@beyogafull.nl,

bankrekeningnr.: NL10ASNB0706920880,

t.n.v. C.P.M. de Leeuw en/of B.B. de Leeuw-Wysocka.