Maarssenbroek, 16 september 2019

Hallo lieve mensen! De vakanties zijn weer voorbij en ik ben ondertussen ook alweer een aantal behandelingen (dinsdag 17-9, nummer 7) verder. Wanneer ik terugkijk op de afgelopen 3 maanden, besef ik voor de zoveelste keer wat een gezegend mens ik ben. Ik zou in principe begin september met een revalidatietraject in het UMC beginnen. Maar ik ben al langere …

Maarssenbroek, 5 augustus 2019

WAT GEBEURT ER NU TOCH WEER MET ME!? PART 2 Hallo allemaal, hier ben ik weer!24 juni had ik dus mijn eerste “doelgerichte therapiebehandeling”. Professor Koopman had me al verteld dat ik na de behandeling rekening moest houden met huiduitslag en dat dat meestal een teken was dat de behandeling aansloeg. Nou, dat heb ik geweten! Aan het einde van …

Maarssenbroek, 1 augustus 2019

WAT GEBEURT ER NU TOCH WEER MET ME?! Hallo lieve mensen! Mijn excuses voor de lange onderbreking van mijn blog, maar ik ben deze keer bewust onder de “radar” gebleven, omdat er na mijn laatste schrijven wel heel veel gebeurd is. Om heel eerlijk te zijn had ik ook niet de energie om dat te kunnen doen. Ik denk ook …

Maarssenbroek, 13 april 2019

Hallo lieve mensen! Mijn excuses voor de lange tijd tussen mijn blog, maar er is de afgelopen tijd weer zoveel gebeurd, dat ik er zelf ook even geen overzicht meer over had en alles op een rijtje moest zetten. Ik heb nu, sinds begin februari, zo’n 15 acupunctuurbehandelingen in een pijnpoli in Bussum gehad, acupunctuur heeft op meerdere manieren al …