Maarssenbroek, 25 februari 2021

Lieve allemaal, Ik (Beata) schrijf dit blogje met Carol in mijn gedachten, want in Spirit is hij erbij. Het is exact 3 jaar geleden dat deze site (samensterkvoordeleeuw) tot stand is gekomen. En symbolisch is het ook een mooi moment om een laatste blogje te schrijven, om afscheid van Carol te nemen en van jullie allemaal. Zoals de meeste van …

Egmond aan Zee, 1 oktober 2020

Hallo lieve mensen! Deze blog schrijf ik vanuit Egmond aan Zee, Hotel Zuiderduin, de deur naar het balkon staat open, ik zie, hoor en ruik de zee, wat een heerlijk gevoel. Ondanks dat het vandaag regent, is het helemaal niet erg! Beata en ik genieten enorm van deze week, even bijtanken, opladen, genieten van de vrijheid, zorgeloos, alsof er geen …

Maarssenbroek, 11 juli 2020

Hallo lieve mensen. Beata hier, namens Carol. Het is een half jaar gelden dat jullie voor het laatst een blogje van Carol hebben mogen lezen, dus vandaar dat ik besloten heb, om namens Carol een kleine update te schrijven, want het lukt Carol nog niet om wat op papier te zetten. Allereerst willen we graag stilstaan bij het overlijden van …

Maarssenbroek, 26 december 2019

HALLO LIEVE MENSEN, Merry X-Mas! Ik heb even gewacht met het schrijven van mijn laatste blog voor 2019, zodat ik ook de laatste uitslagen van mijn CT-scan en bloedonderzoek hierin kon opnemen.   Terugkijkend op de afgelopen maanden is er best wel weer veel gebeurd. Eind oktober had ik alweer mijn tiende behandeling en volgens de professor zit er nog …

Maarssenbroek, 27 oktober 2019

Beata en ik zijn nog een beetje Zen van een lang weekeinde in Havelte, met yoga, meditatie, ademtechnieken, massages en dansen. Het was heerlijk om samen met z’n tweetjes weer eens lekker met elkaar met iets interessants en leerzaams bezig te zijn. We hebben er allebei heel erg van genoten. Ik heb ook even gewacht met deze blog te schrijven, …