Blog Lodge Loenen Gld., 2 t/m 4 november 2018

Hallo lieve mensen, Ik ben weer helemaal terug van mijn lange weekeinde in de knusse lodge in Loenen Gelderland! Beata kon vrijdag eerder weg om mij daar naar toe te brengen, waardoor ik al rond 12.30 uur hartelijk verwelkomd werd door Bennie en Gerda. Ze maakten mij snel wegwijs in de lodge zodat ik mijn spullen op mijn gemak kon …

Maarssenbroek, 31 oktober 2018

Hallo lieve mensen! Het is alweer een aantal weken geleden dat ik na mijn laatste chemobehandeling besloot om voor een onbepaalde tijd met alle behandelingen te stoppen om weer eens goed bij te tanken en bij mezelf te komen. Ik kan gerust zeggen dat ik de eerste weken daarna flink met mezelf geconfronteerd ben omdat ik merkte dat ik, ondanks …

Maarssenbroek, 18 oktober 2018

Hallo lieve mensen! Het is nu zo’n 3 weken geleden dat ik besloot om na mijn laatste chemobehandeling een tijdje van de behandelingen af te zien om mijn vitaliteit, conditie en gezondheid eerst een flinke boost te geven. Op dit moment voelt het nog steeds als een goede beslissing en op dit moment weeg ik weer 72 kilo. Daar heb …

Behandeldag Rheine, 20 september 2018

Vandaag word ik naar Rheine “getransporteerd” door Herman Ursinus. Herman is een oud collega van Beata. We ontmoeten elkaar voor het eerst, maar ik voel me al heel snel op mijn gemak, zeker als ik hoor dat hij regelmatig op Duitsland rijdt en zo’n trip voor hem echt een dagje uit is. Ik ben ook aangenaam verrast wanneer ik hoor …

Behandeldag Rheine, 5 september 2018

Hallo Lieve mensen! Na een fijn weekje vakantie op Terschelling met Beata, is het vandaag weer tijd voor mijn chemobehandeling in Duitsland. Vandaag word ik gereden door twee hele goede, oude vrienden. Mijn oude vechtkunstmaatje Hans Hesselmann, waar ik een paar maanden geleden ook al een rit mee gemaakt heb en hij neemt mee longtime friend Manon Aben. Manon leerde …