Behandeldag Rheine, 13 juni 2018

Vandaag word ik naar Rheine gereden door mijn broer René en zijn vrouw Hanny. René is een hele relaxte chauffeur, dus dat komt allemaal wel goed en Hanny heeft vele jaren ervaring in de ziekenzorg en laat zich ook niet snel gek maken. Ik ben dus in goed gezelschap vandaag. Wel zo prettig, want na mijn aanwezigheid op de Bourgondisch …

Behandeldag Rheine, 7 juni 2018

Vandaag mag ik weer met Beata naar Duitsland. Na haar vaste yogales in Utrecht, gaan we met een al stevige stralende zon richting Rheine. Ik voel me meer vermoeid dan anders, vanwege de warmte maar ook omdat ik vanwege de pijn in mijn bekken en bil al een paar dagen niet goed geslapen heb. De pijn is sinds een paar …

Behandeldag Rheine, 30 mei 2018

Vandaag is Henk Jansen mijn “transporter” naar Rheine en zijn vrouw Gerda komt ook gezellig mee. Gerda en ik kennen elkaar ook al een behoorlijk lange tijd, want zij traint al vanaf mei 2006 in ons trainingscentrum, dat is dus deze maand al 12 jaar! Bijna een jubileum voor deze trouwe, relaxte “veteraan”! Ik denk dat Henk wel een van …

Behandeling Rheine, 23 mei 2018

Vandaag is oud-collega en vriend Joop Wernert mijn “transporter” naar Rheine. Toen ik met Joop aan het mailen was en vroeg of de rit naar Duitsland voor hem te doen was, omdat hij ook aan darmkanker geopereerd was, kwam heel snel het antwoord: “ik heb pas 6000 km naar Kiev (Oekraïne) gereden, dus Rheine is voor mij maar een stukje!” …

Behandeling Rheine, 16 mei 2018

Vandaag is Hans Hesselman mijn “transporter” en hij is met zijn 08.00 uur de vroegste tot nu toe. Maar ik ben er helemaal klaar voor, dus gaan we gewoon. Je kunt gerust stellen dat Hans en ik wel heel lang teruggaan. Na mijn diensttijd bij het Korps Mariniers en de Koninklijke Landmacht, heb ik een tijdje in Amerika rondgezworven. Toen …